Gå til innholdet
Velg bompengeprosjekt
Meny
Åpne søk

31. desember 2020 | Vegfinans AS

Har du solgt eller byttet bil?

Når du selger bilen din, må du fjerne bilens registreringsnummer fra AutoPASS-avtalen, i tillegg til at du må ta brikken fysisk ut av bilen.

Har du en AutoPASS-avtale har du muligheten til å logge deg inn på Min side, hvor du til enhver tid kan få oversikt over din saldo og dine fakturaer, hente ut passeringsoversikter, gjøre endringer på avtalen din, slik som adresseendring og bilbytte.

Innlogging på Min side gjøres via ID-porten ved å bruke fødselsnummer og passord med mobil eller kodebrikke.
Første gang du logger inn vil du få spørsmål om du allerede har et kundeforhold med et bompengeselskap. Her velger du «Ja, jeg har allerede en avtale».
Det vil da komme opp et felt hvor du kan skrive inn din e-postadresse og her er det viktig at du skriver inn samme epostadresse som er registrert på din AutoPASS-avtale.

Du vil da få en e-post sendt til den e-postadressen du legger inn, med en link som må bekreftes. Deretter vil du bli sendt tilbake til Min side, hvor all informasjon rundt din AutoPASS-avtale vil være tilgjengelig.

 

Tlf: 32 80 82 70
Kontaktskjema
Vegfinans er et regionalt bompengekonsern på Østlandet og er heleid av fylkene Viken, Innlandet og Vestfold og Telemark.
Miljøfyrtårn-sertifisert