Gå til innholdet
Velg bompengeprosjekt
Meny
Åpne søk

6. januar 2022 | Vegfinans AS

17. januar 2022 blir våre AutoPASS-kunder overført til Fremtind Service

Du beholder AutoPASS-brikken og kundenummeret du allerede har, og får de samme fordelene med AutoPASS-avtalen. Du trenger ikke å gjøre noe med bombrikken eller avtalen.

 

Merk at første faktura fra Fremtind Service kan komme på en annen måte enn det du er vant til.

Les mer på https://fremtindservice.no/kunder-fra-vegfinans-og-bps-nord/

Hvem skal jeg kontakte?

Du kan enkelt endre avtalen selv og se fakturaer og bompasseringer på Min side på autopass.no før 17. januar, og Min side på fremtindservice.no fra og med 17. januar.

Hvis du har spørsmål som gjelder fra tiden før 13. januar eller faktura sendt fra Vegfinans, kan du kontakte oss. For andre spørsmål er det Fremtind Service som kan hjelpe deg.

Husk å lagre gamle fakturaer før april

Bompasseringer fra før 13. januar og faktura fra Vegfinans er kun tilgjengelig på minside.autopass.no til april 2022.

 

Hvorfor blir avtalen min overført?

Stortinget har vedtatt en bompengereform. Som en del av denne reformen skal innkreving av bompenger bli utført av kommersielle selskaper som ikke er eid av bompengeselskapene.

Vegfinans vil fortsatt være et regionalt bompengeselskap, med ansvar for finansiering av veiprosjekt og bomstasjoner. Vegfinans vil også fakturere kunder uten gyldig AutoPASS-avtale, mens Fremtind Service overtar og fakturerer kunder med gyldig AutoPASS-avtale.

 

Tlf: 32 80 82 70
Kontaktskjema
Vegfinans er et regionalt bompengekonsern på Østlandet og er heleid av fylkene Viken, Innlandet og Vestfold og Telemark.
Miljøfyrtårn-sertifisert